KODIN REMONTIT LATTIASTA KATTOON

Pintaremontit, keittiöremontit, kylpyhuoneremontit, saunaremontit, vesivahinkokorjaukset, julkisivuremontit, purkutyöt

Remontit 25 vuoden kokemuksella

Rakennuspalvelu Remppaasi toteuttaa lähes kaikki kodin remontit 25 vuoden kokemuksella. Olemme remontoineet monenlaisia kohteita, joten suurempia yllätyksiä ei meille enää remontoidessa tule vastaan. Teemme sekä suuret että pienet remontit yhtä huolellisesti ja luotettavasti sovitussa aikataulussa pysyen. Useimmat remontit toteutamme avaimet käteen -periaatteella. Ennen remontin aloittamista asiakas saa meiltä arvion kustannuksista ja aikataulusta.

 

Remontti kannattaa antaa kokeneen ammattilaisen tehtäväksi. Silloin työt valmistuvat ajallaan ja työnjälki on laadukasta. Otamme huomioon asiakkaan toiveet ja toteutamme remontit suunnitelmien mukaisesti. Haluamme, että asiakas on tyytyväinen työhömme vielä vuosienkin jälkeen. Kauttamme asiakas saa tarvittaessa sähkö- ja putkityöt sekä laadukkaat materiaalit.

 

On kyseessä sitten seinän maalaustyö tai suurempi remontti, ota meihin yhteyttä. Uudistamme kotisi ilmeen toiveidesi mukaan. 

Pintaremontit

Teemme monenlaiset remontit vuosien kokemuksella lattiasta kattoon. Toteutamme kokonaisvaltaisia huoneistoremontteja, kylpyhuoneremontteja tai pienempiä pintaremontteja. Tarvittaessa teemme purku- ja tasoitetyöt. Ammattilaisiltamme onnistuu laadukkaasti ja nopeasti laatoitus-, maalaus- ja tapetointityöt sekä parketti-, laminaatti- ja vinyylilattioiden asennukset.

Keittiöremontit

Toteutamme keittiöremontit asiakkaan toiveiden ja suunnitelmien mukaisesti. Hoidamme purkutyöt, tasoitustyöt, kalusteiden asennuksen sekä laatoituksen, maalauksen ja lattian asennuksen. Kauttamme asiakas saa lisäksi tarpeen mukaan sähkö- ja putkityöt. Pyrimme toteuttamaan keittiöremontin mahdollisimman nopeasti, jotta haitta olisi asiakkaalle mahdollisimman pieni.

Julkisivuremontit

Teemme talon ja piharakennusten julkisivuremontteja ja muita remontteja. Puhdistamme ja maalaamme ulkoseinät, korjaamme katot ja remontoimme terassit ja muut piharakennukset. Lisäksi rakennamme uusia piharakennuksia ja katoksia asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Vesivahinkojen korjaukset

Meillä on kokemusta vesivahinkojen korjauksesta. Vesivahingot pyrimme korjaamaan mahdollisimman nopeasti, jotta asiakas saa kotinsa pian kuntoon. Teemme tarvittavat purkutyöt ja rakennustyöt sekä pintatyöt.

Kotitalousvähennys

Muistathan, että yksityishenkilö voi saada kotona tai vapaa-ajan asunnollaan teettämästään remontointityöstä kotitalousvähennystä. Lue lisää Verohallinnon sivuilta tai kysy meiltä lisää.

Luotettava kumppani

Olemme mukana Vastuu Groupin Luotettava kumppani -palvelussa, sillä haluamme osoittaa hoitavamme myös lakisääteiset velvoitteemme asianmukaisesti. Voit tarkastaa yrityksemme taloustiedot helposti Zeckit-palvelusta.