KYLPYHUONEREMONTIT JA SAUNAREMONTIT

Vesieristys, tasoitustyöt, laatoitustyöt, panelointi, purkutyöt

Kylpyhuoneremontti vaivattomasti

Rakennuspalvelu Remppaasi toteuttaa kylpyhuone- ja saunaremontit ammattitaitoisesti. Teemme myös kodin muita remontteja sekä rakennustöitä. Meillä on 25 vuoden kokemus erilaisten remonttien tekemisestä. Märkätilan remontti kannattaa teettää ammattilaisella. Huolehdimme asianmukaisesta vesieristyksestä ja käytämme alan viimeisimpiä menetelmiä, jotka varmistavat laadun sekä pitkän käyttöiän.

 

Useimmat kylpyhuone- ja saunaremontit toteutamme avaimet käteen -periaatteella. Otamme huomioon asiakkaan toiveet ja toteutamme remontit suunnitelmien mukaisesti. Teemme sekä suuret että pienet remontit yhtä huolellisesti ja luotettavasti sovitussa aikataulussa pysyen. Ennen remontin aloittamista asiakas saa meiltä arvion kustannuksista ja aikataulusta. Kauttamme asiakas saa tarvittaessa sähkö- ja putkityöt sekä laadukkaat materiaalit.

 

Kun haluat uuden ilmeen kylpyhuoneeseen tai saunaan vaivattomasti, ota yhteyttä meihin.

Remontoimiamme kohteita

Kylpyhuoneen, pesuhuoneen tai saunan remontin toteutamme alusta loppuun asiakkaan toiveiden mukaan. Teemme tarvittaessa purkutyöt ja seinien ja lattian tasoitustyöt. Vesieristystyöt teemme huolellisesti määräysten mukaisesti. Ammattilaisiltamme onnistuvat vaativatkin laatoitustyöt. Lisäksi asennamme kylpyhuoneeseen tarvittavat kalusteet. Saunaremonteissa teemme saunan paneloinnin ja lauteiden asennuksen.  Kauttamme asiakas saa tarvittaessa sähkö- ja putkityöt sekä laadukkaat materiaalit.

 

Lisää kuvia toteuttamistamme remonteista voit käydä katsomassa Facebook-sivullamme.

Kotitalousvähennys

Muistathan, että yksityishenkilö voi saada kotona tai vapaa-ajan asunnollaan teettämästään remontointityöstä kotitalousvähennystä. Lue lisää Verohallinnon sivuilta tai kysy meiltä lisää.

Luotettava kumppani

Olemme mukana Vastuu Groupin Luotettava kumppani -palvelussa, sillä haluamme osoittaa hoitavamme myös lakisääteiset velvoitteemme asianmukaisesti. Voit tarkastaa yrityksemme taloustiedot helposti Zeckit-palvelusta.